Nejlepší mapy pro letní turistiku do počítače i mobilu

Vypadá to, že předlouhá zima je definitivně za námi, můžeme se tak směle pustit ven na túry. Jaké jsou ty nejlepší aplikace a mapové podklady, které lze k turistice využít?
Kapitoly článku

Cyklotrasy, Turistické trasy, Běžecké trasy

Přestože na fóru byl doporučen pouze program Cyklotrasy diskutujícím ugoili, jakožto jednoduchý, přehledný, s kvalitním plánováním, perfektním vykreslením reliéfu, výpisu typu komunikací a účinnou filtrací, je nutné zde jedním dechem zmínit i další dva programy od stejného tvůrce.

Klepněte pro větší obrázek

Jedná se o Turistické trasy a Běžecké trasy, které dosahují stejné kvality, shodného ovládání a obdobných možností nastavení. Přestože jsou tyto programy české provenience placené, jejich cena není vysoká a je možné zakoupit mapy jen konkrétních regionů za nízké finanční přispění. Kompletní české rozhraní je přitom samozřejmostí a velkou výhodou pro všechny uživatele.

Kapitoly článku

Témata článku: , , , , , , , Open Street Maps, Nejlepší způsob, Let, MOBI, Vrstevnice, Česká lokalizace, Zimní období, Pro +, Open street, Přenosné zařízení, MapQuest, Mobil, Offline mapa, Open Street Map, Placená verze, Počítač, Určitý druh,