O2 nabídne v březnu NEONy a [:kůl:] s 30% slevou

Ale pozor, výhodná nabídka platí opět jen pro zákazníky konkurence pokud se rozhodnou převléct dres.

Zvýhodněné nabídky O2 neberou konce, tedy zejména ty lákadla pro zákazníky konkurence. Za převlečení dresu nyní kyslíkový operátor nabízí 30% slevu na všechny NEONy a také na mlaďácký tarif [:kůl:]. Třicetiprocentní slevu na paušál získá přitom zákazník po celou dobou sjednaného úvazku, tedy na dva nebo tři roky, to podle toho zda bude chtít i dotovaný telefon. Pokud ano a neomezené služby zároveň, bude se muset uvázat na tři léta. Nabídka je samozřejmě časově omezena, tentokráte platí pouze čtrnáct dní v měsíci březnu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Tak tady jsou: nové paušální tarify NEON pěkně pohromadě • některý z NEONů už využívá téměř 400 tisíc zákazníků, a to i navzdory účtování hovorů po celých minutách

Vánoce jsou jen jednou do roka

Už to sice není 50 % jako v prosinci, kdy polovic paušálu odpouštěl operátor i svým věrným při prodloužení smlouvy či nové aktivaci, ale i tak jde o atraktivní lákadlo. Loňská akce prý měla velký úspěch, a tak nezaškodí ji ještě zopakovat (i když za méně výhodných podmínek) a zkusit ještě jednou přilákat zákazníky konkurence.

Tip: Veškeré podrobnosti o tarifech NEON se dozvíte v tomto článku

Jen připomínám, že do konce dubna stále platí akce „NEONy na zkoušku“, kdy se v případě nespokojenosti můžete s operátorem do dvou měsíců od podepsání smlouvy zase rozejít. Tato akce se kryje ještě s další akcí pro cizí ovečky, konkrétně jde o tarif XL za polovic. Ta je aby se to nepletlo aktuální do konce března. Stávající zákazníci O2 ovšem opět ostrouhají, ještě jednou opakuju, že pro ně tyto nabídky neplatí. Ale v obecné rovině vzato si je operátoři nechávají jako neveřejné a nabízejí je svým zákazníkům v rámci retence, pokud by snad začali uvažovat o přenosu čísla ke konkurenci.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
O2 už zase loví v konkurenčních vodách, největší slevu dává na NEON XL • kterýkoli z NEONů či [:kůl:] si můžete až do konce dubna pořídit na zkoušku

V tomto konkrétním případě si polepší jen zákazníci příchozivší od jiných operátorů v období od 1. do 14. března 2009 a zvolí mobilní tarif O2 [:kůl:] či O2 NEON (nebo O2 NEON Basic s dotovaným telefonem) ve variantách SMS, S, M, L a XXL, získají po dobu 2 let 30% slevu z běžné měsíční ceny vybraného tarifu. V případě využití nabídky s tarify O2 NEON a dotovaným telefonem, kdy je smlouva uzavřena na dobu 36 měsíců, se cenové zvýhodnění vztahuje na celou tuto dobu.

I 30 % je na faktuře znát

Tarif běžný měsíční paušál zvýhodněný paušál
O2 [:kůl:] 250 Kč 175 Kč
O2 NEON SMS 300 Kč 210 Kč
O2 NEON S 300 Kč 210 Kč
O2 NEON M 450 Kč 315 Kč
O2 NEON L 650 Kč 455 Kč
O2 NEON XL* 2 000 Kč 1 000 Kč
O2 NEON XXL 3 900 Kč 2 730 Kč
*tarif NEON XL lze do 31. března 2009 pořídit s 50% slevou
Diskuze (17) Další článek: Do soboty máte možnost aktivovat u Vodafonu bezplatný internet v mobilu

Témata článku: , , #NEON, Neo, Kůl, Neo +