Sjednocený T-Mobile Bonus: více výhod pro věrné zákazníky

T-Mobile na dnešní tiskové konferenci představil nový věrnostní program, společný jak pro zákazníky předplacených karet Twist, tak také tradičních paušálních tarifů. Od 3. února se mohou všichni společně zapojit do jednotného věrnostního programu T-Mobile Bonus. Sloučením bonusů se tak rozšíří možnosti výhod, které budou moci využívat všichni zákazníci bez omezení typem tarifu.

Jak už bývá u věrnostních programů zvykem, i u nového sjednoceného T-Mobile Bonusu platí jednoduchá podmínka: čím déle jste s operátorem, tím větší výhody můžete čerpat. Zákazník se přitom může rozhodnout pro dvě varianty, jak svá léta věrnosti T-Mobilu zúročit. Buď může sbírat Bonus body v závislosti na útratě – za každých 23,80 Kč získá jeden bod. Bonus při registraci do programu je 100 bodů. Ty lze poté uplatnit na nákup telefonů, příslušenství, doplňkových balíčků a dalších služeb.

Stáří SIM kartyPotřebná výše věrnostního účtu
do 6 měsíců600 Kč
více než 6 měsíců až 1 rok400 Kč
více než 1 rok až 2 roky300 Kč
více než 2 roky250 Kč

Druhou možností benefitu je využívat aktuálně nabízené Zvýhodněné služby. V současnosti je to až do 29. února oblíbená „Ranní rozcvička“, v rámci které jsou SMSky posílané do domácí sítě mezi šestou hodinou ranní a polednem zpoplatňovány sazbou 50 haléřů. Od března vystřídá rozcvičku noční volání od 21 do 9 hodin ráno do vlastní sítě za 1Kč/min.

Na výši bonusu pro zákazníky bude mít vliv tzv. „rozhodné období“, které bude odstupňováno dle stáří SIM karty, resp. u paušálních tarifů rozhoduje datum aktivace, u předplacených karet datum prvního uskutečněného hovoru. Platí, že čím delší dobu jste u T-Mobilu, tím nižší měsíční útratu musíte v rámci „rozhodné částky“ provolat nebo utratit za nehlasové služby, abyste měli na benefit nárok.

V případě dosažení rozhodné částky bude zákazníkovi dle přání dobit odpovídajících Bonus bodů, nebo mu bude v následujícím zúčtovacím období (resp. 30 dnů u Twist karet) poskytnuta aktuální Zvýhodněná služba. Obě zvýhodnění zároveň využívat nelze.

Pro zapojení do programu T-Mobile Bonus je i nadále nutná bezplatná registrace. Lze ji provést zasláním SMS ve tvaru BONUS A na číslo 4603, telefonátem na Zákaznické centrum nebo prostřednictvím služby Můj T-Mobile. Účastníci předchozích nesjednocených Bonus programů se znovu registrovat nemusí.

Diskuze (35) Další článek: Nokia N95 8GB (skoro) zadarmo

Témata článku: , , , T - Mobil, Zak, T Mobil, MOBI, Vice, Mobil, Pro +, Zákaz