Thinknavi T7: s obrovským displejem a digitální televizí (video)

Navigace Thinknavi T7 se v Česku možná nebude prodávat. Přesto ale stojí za povšimnutí: má sedmipalcový displej a během navigace si do malého okénka můžete pustit digitální televizi.

Následující video zatím berte spíš jako zajímavost. Není totiž jisté, zda se navigační přístroj Thinknavi T7 vůbec dostane do prodeje. Pokud se ale tak stane, mohl by stát kolem dvanácti tisíc korun.

Výhody i nevýhody takové netypické navigace jsou zřejmé. Na jedné straně vítězí bezkonkurenční velikost displeje, přehledné grafické prostředí, přijímač digitální televize a možnost využít displej i pro video z externího přístroje.

Jenže jsou vidět i nedostatky. Velké zařízení velmi cloní ve výhledu z automobilu a standardně se k ní nedodává jiný držák pro připevnění na palubní desku, pouze přísavka na sklo. Pro tak velký displej by se také hodilo více detailů v mapě – nyní přes nudnou jednobarevnou plochu vede silnice a sem tam křižovatka.

Jaký je váš názor na tento typ navigačních přístrojů? Měl by na českém trhu za tuto cenu šanci?

Tip: Další informace o Thinknavi T7 najdete na stránce výrobce.


Oživeno: Exkluzivním distributorem pro Českou republiku bude AGORA DMT, a. s., první pak nabídne ThinkNavi obchod SoEasy.cz.

Diskuze (13) Další článek: Google Earth: pohled na družice v reálném čase

Témata článku: , , Obrovský displej, ? Displej, Digital, Obr, Displej, Digit