Tohle bude nejprodávanější chytrý náramek. Xiaomi Mi Band 3 je hezčí, lepší a stále levný

Oslavy 8. výročí pojalo Xiaomi velkolepě – ukázalo nový vlajkový smartphone, jeho vylepšenou verzi s několika vychytávkami navíc, novou verzi Androidu MIUI 10 a konečně také třetí generaci kultovního Mi Bandu – fitness náramku, který ukázal, že kvalitní nositelnosti nemusí být drahé.

Mi Band 3 dostal větší a jemnější OLED displej (úhlopříčka 0,78"). Hlavně je však dotykový, což znamená zásadní změny v ovládání a řadu nových funkcí. Půjde teď listovat mezi zprávami, přijmout hovor, vypnout budík, prohlížet předpověď počasí a zlepší se práce s notifikacemi.

Krokoměr, sledování spánku a tepové frekvence zůstávají, díky vodotěsnosti (do 50 metrů) lze s náramkem i plavat a i tuto sportovní aktivitu umí Mi Band 3 měřit. Baterie má vydržet pěkných 20 dní.

Startovací cena v České republice bude 899 Kč a prodej začne začátkem srpna. Pro srovnání: Mi Band 2 před dvěma lety začínal na relativně divokých 1 600 Kč, ale to ještě v ČR nebyla oficiální distribuce (dnes se prodává za cca 700 Kč). Základní barvy náramků budou černá, modrá a červená. Xiaomi oznámilo také Mi Band 3 s podporou technologie NFC (hlavně pro bezkontaktní platby), tam podrobnější informace zatím chybí.

Představení Mi Band 3:

Diskuze (11) Další článek: Neotřelé příslušenství pro LG G7 ThinQ: rezonanční komora Boombox zesílí hudbu

Témata článku: Xiaomi, , , , , , Nová funkce, OLED displej, #Xiaomi, Náramek, Sportovní aktivita, Zásadní změna, Nová verze, Fitness náramek, Tepová frekvence, Startovací cena, Základní barva, Bezkontaktní platba, Vylepšená verze, Podrobná informace, Pěkný den, Ban, Česká republika,