Video: Nokia 6210 Navigator v akci

Namontovali jsme Nokii 6210 do auta, namířili na ni kameru a udělali si malý výlet. Podívejte se, jak umí mobil navigovat.

Nokia 6210 Navigator je kvalitní symbianový telefon a jeho hlavní přednost spočívá v možnosti navigace. Přístroj už obsahuje mapy i půlroční licenci na hlasovou navigaci (u Nokie se neplatí za software, ani mapy, ale za funkci, hlasovou navigaci – routování). Nic vám tedy nebrání začít navigaci používat jakmile přístroj vybalíte.

Telefon má jednu unikátní funkci – elektromagnetický kompas – ódu na něj si přečtěte zde. Právě tato drobnost, jedno čidlo navíc, dělá z Navigatoru skvělého partnera pro pěší turisty či geocachery. Za jízdy ale kompas potřeba není a na dnešním videu uvidíte, jak si Navigator počíná v autě. Telefon jsme testovali v Brně, vyrazili jsme s ním do nákupního střediska kousek za městem. V průběhu cesty jsme se rozhodli telefon záměrně několikrát neposlechnout a zjistit, jak si Nokia poradí s přepočtem trasy. Bez zajímavosti jistě není ani způsob, jakým telefon řeší kruhové objezdy.

Omluvte prosím sníženou kvalitu videa. Úroveň českých silnic neovlivníme, stejně tak hluk v autě a sluníčko, které občas zasvítí do displeje...

Diskuze (15) Další článek: O2 na podzim zavede NFC, peněženku v mobilu

Témata článku: Nokia, , , , , Nokia 6210 Navigator