Vodafone spustil digitální televizi. Nejnižší tarif vyjde na 150 Kč, ale pouze s internetem od operátora

Vodafone zařadil do své nabídky novou službu internetové televize. Na Vodafone TV naladíte v základním tarifu 55 kanálů, vyšší tarify mají v ceně více než dvakrát tolik programů a službu Videotéka. Lze také využít zpětné zhlédnutí pořadů až 7 dní. Přiobjednat se dá mnoho tematických balíčků. Podmínkou pro fungování služby je pevná internetová přípojka s propustností minimálně 3 Mbit/s.

Televize od Vodafonu běží v základu na set-top boxu, který operátor dává do pronájmu v rámci měsíčního paušálu. Set-top box se propojí s televizorem přes HDMI kabel a podporuje i vysoké rozlišení obrazu ve 4K. Přehrávat pořady lze ale i v rámci aplikace pro chytré telefony a tablety. Zvýhodněná cena tarifů 150, 300, resp. 600 Kč platí pouze při použití s internetem od Vodafonu nebo UPC. Samotná služba Vodafone TV bez internetu pak vyjde na 299, 499 nebo 899 Kč měsíčně podle tarifu.

Klepněte pro větší obrázek

Televize nabízí sledování už odvysílaných pořadů, a to až 7 dní zpětně. Dále je k dispozici nahrávání do cloudového úložiště, díky čemuž jsou nahrávky k dispozici na všech dostupných platformách včetně tabletů a mobilů. Kapacita cloudu je 100 hodin záznamu. Dostupná je i funkce nahrávání všech dílů vybraného pořadu nebo seriálu.

Vodafone TV počítá s tím, že na televizi se budou smět dívat i děti bez dohledu rodičů, proto obsahuje dětskou sekci. Ta umožňuje nastavení věku dítěte a rodičovského PIN kódu. Děti mohou v atraktivním prostředí sledovat vybraný obsah relevantní pro jejich věk a bez zadání rodičovského PIN se nedostanou zpět do plnohodnotné nabídky kanálů.

Klepněte pro větší obrázek

V rámci dočasné nabídky mohou zákazníci ve Vodafone TV naladit od 24. března zdarma některé dětské nebo sportovní kanály. Děti se mohou těšit na kanály NickToons, Nick Jr., Nickelodeon, Minimax, JimJam, Disney Channel, Duck TV nebo Cartoon Network, dospělí ocení bezplatné sportovní programy včetně prémiových kanálů Filmbox. Rozšířená nabídka zdarma bude platit do 14. dubna 2020.

Diskuze (32) Další článek: Samsung Galaxy M21 dorazí i do Česka! Mobil s obří baterií přijde na trh v dubnu

Témata článku: , , , , , , Operátor, Digitální televize, Filmbox, SPU, Věk dítěte, Disney +, Videotéka, Nejnižší tarif, Cartoon Network, Minimax, Pořad, VTV, Tarif, Top box, Kanál, Digit,