Xiaomi Concept Space, to nejsou jen telefony. Vyzkoušeli jsme gadgety od Xiaomi

Společnost Lion Mobile (provozovatel e-shopu Xiaomimobile.cz) otevřela Xiaomi Concept Space – první showroom zaměřený na produkty Xiaomi v České republice. Padá tím jedna z odvěkých nevýhod smartphonů Xiaomi, totiž nemožnost je vyzkoušet před nákupem. Ale v Concept Space nejde pouze o telefony, k vidění je celá řada dalších gadgetů se značkou Mi (viz fotogalerie).

Jednatel společnosti Lion Mobile Jiří Opletal řekl, že se jedná výhradně o jeho podnikatelskou aktivitu. V Xiaomi prý o pražském Concept Space vědí, ale na (ne)zájmu o malý český trh se zatím bohužel nic nemění.

„Internet věcí je v současnosti pro mnoho lidí stále trochu slovo z budoucnosti a většina lidí si pod tím nedokáže nic moc představit. Xiaomi přichází se zcela konkrétním a hmatatelným  světem Internetu věcí. Přes aplikaci si cestou do práce nechám uvařit vodu v konvici, mezitím doma spustím na dálku vysavač a čističku vzduchu. Podívám se přes IP kameru, jestli mi někdo nechodí po zahradě. To všechno je Internet věcí od Xiaomi teď a tady. U nás v Xiaomi Concept Space si tohle můžete vyzkoušet na vlastní kůži a následně i zakoupit v e-shopu xiaomimobile.cz.“ komentuje otevření showroomu Opletal.

Diskuze (4) Další článek: Víme první na světě. Toto jsou Vodafony Smart 8. Jestli udrží cenu, budou to hity

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , Xiaomi Mi Mix, Lion Mobil, Létající robot, Největší slabina, Telefon, Většina lidí, Bluetooth reproduktor, Space, Petřín, #Xiaomi, Čistička, Malý modul, Mijia, Zavření, Jiří Opletal, Chůze,