Zatím nejhezčí Alcatel se ukazuje. „Pětka“ bude mít tři strany displeje bez rámečků

Novinky pro rok 2018 připravuje také značka čínského koncernu TCL – Alcatel. Kromě toho, že letos přejde na nový systém značení, poprvé také představí model s bezrámečkovým designem. Produktovou fotografii zveřejnil novinář portálu Venture Bear Evan Blass. Alcatel 5 má být nejvyšším modelem značky, která letos už nemá se svými modely překračovat práh střední třídy.

Klepněte pro větší obrázek

Alcatel 5 nabídne zdařilý moderní design se štíhlým profilem a převážně kovovou konstrukcí. Hlavním lákadlem bude širokoúhlý displej se třemi bezrámečkovými stranami. Pouze čelo zařízení bude konvenční velikosti a ukryje telefonní sluchátko, senzory a také duální selfie fotoaparát.

Fotoaparát na zádech bude už jen s jedním objektivem, ale zato s dvoutónovým bleskem. Na zádech najde místo také čtečka otisků. Zbylá výbava zatím zůstává zahalena tajemstvím. Novinku by teoreticky mohl Alcatel představit už na nadcházejícím veletrhu CES v Las Vegas, ale pravděpodobnější je premiéra na únorovém čistě mobilním veletrhu MWC v Barceloně. Na pozdější termín by také mohlo ukazovat datum na displeji produktového renderu.

Jedna z posledních novinek Alcatelu, Idol 5S:

Diskuze (9) Další článek: Spotify je nejúspěšnější hudební služba. Za poslech platí 70 milionů lidí

Témata článku: Alcatel, , , , , , , , , , , , , , Hlavní lákadlo, Novinka, Mobilní veletrh, Poslední novinka, Displej, Bezrámečkovým design, Telefonní sluchátko, Nejvyšší model, Úkaz, Štíhlý profil, Str