Další aktualizace pokémon Go: spousta oprav a přípravy na legendární pokémony

Mobilní hra Pokémon Go dnes prodělala aktualizaci na verzi 0.69.0 (Android), resp. 1.39.0 (iOS). Změny se týkají zejména odladění chyb a různých detailů, na které přišli hráči během několika uplynulých týdnů. Hra by se vám měla na obou platformách sama aktualizovat během několika dní.

U každého pokémona máte nově k dispozici drobnou ikonu, která informuje o tom, jak byl Pokémon chycen. Buď zde máte uveden ball, který jste použili při odchytu (Premier Ball značí raid) nebo ikonu vejce, což znamená, že se pokémon „vyklubal“. Tento parametr se sleduje až nyní, takže u starších klubání bude zobrazen jen základní pokéball.

Po ukončení raidu můžete posbírat herní věci po otočení diskem (dříve nebylo možné), novinkou je také „vzdálené“ krmení vašich pokémonů v gymech. Funguje i ze vzdálenosti přes 20 km, ovšem, čím jste dále, tím méně při krmení roste CP pokémona. Na dálku můžete jednoho pokémona nakrmit až desetkrát, stejné je to i s „překrmováním“, při kterém se CP pokémonů již nezvyšuje.

Další opravy chyb směřovaly na pomalé souboje v gymech, na nemožnost účastnit se raidů, které pomalu končily, na nemožnost přidat pokémona do gym po jeho „vyčištění“ či na vylepšení konektivity tlačítka Pokémon Go Plus.

Ty největší změny si však z veřejného „changelogu“ nepřečtete. Jako vždy proběhl krátce po vydání nové verze „data mining“, ze kterého vzešly zajímavé informace. Ve zdrojovém kódu se objevují zmínky o Legendárních eventech a Legendárních či Mytických pokémonech. Některé raidy mohou být vedeny jako exkluzivní, takže pro ty, kteří se jich přímo neúčastní, budou úplně neviditelné. A k samotné registraci na eventy bude sloužit integrovaná čtečka QR kódů.

Všeobecně se má za to, že se legendární pokémoni nejprve objeví 22. července na eventu v Chicagu, a později také v rámci akcí Pokémon Go Safari Zone. Jedna z nich se uskuteční i v ČR, konkrétně 5. srpna v OC Černý Most.

Zdroj Pokemongolive, Pokemongohub

Diskuze (3) Další článek: LTE vysílače rostou jako houby po dešti, lepší pokrytí jsme nikdy neměli

Témata článku: , , , , , , Safari Zone, Uplynulý týden, Česká republika, Integrovaná čtečka, OC černý most, Vyčištění, Herní věc, Zajímavá informace, Krmení, Pokémon Go Safari Zone, Raid, Chicago, Největší změna, Ex Raid, Spousta, Pokémon Go Plus, Breaking News, Vydání, PVP,