Drony mají regulérní závody. Světový šampionát jde do druhé sezóny a je to úžasná podívaná

Drony mají vlastní závodní ligu a jestli vás to překvapuje, pak jste rok pozadu, protože Drone Racing League vstupuje do své druhé sezóny. Poučeni  z úvodního ročníku připravili  organizátoři řadu změn, mají titulárního sponzora (série se letos jmenuje Allianz World Championship Series) a přenosy se objeví na obří americké sportovní stanici ESPN, v Evropě na Sky Sports a v Německu na Pro Sieben.

V průběhu června a července proběhne šest závodů – čtyři v Americe a série zakončí v Mnichově a  Londýně. Tratě jsou delší a atraktivnější než loni, závodí se se shodnými stroji Racer3, které jsou výkonnější, odolnější a prý i hezčí než loni.

Zaujaly vás závody létajících robotů, ale nechcete hned mlátit hardwarem do stěn a branek? Vyzkoušejte hru, kterou pořadatelé připravili pro Windows a Mac. Obsahuje i mapy skutečných závodů DRL.

Váš názor Další článek: Avacom CarHUB: Pět USB portů pro moderní majitele starších aut

Témata článku: , , , , , Sam, Šampionát, Černobyl, Šampión, ESPN, Mnichov, Dron Racing League, Allianz, Racing, Německo, Létající robot, Světový šampionát, Úžasná podívaná, Tajemný radar, Amerika, Průběh června, Regulérní závod, Svět, Pořadatel, DRL,