Huawei vyzkouší online teleshopping. Slevy na Black Friday dosáhnou až 50 %

Huawei chystá další vlnu slev Black Friday, tentokrát poprvé vyzkouší formu tzv. „živých slev“. Jde o obdobu televizního teleshoppingu v online prostředí internetu. Při sledování přímého přenosu pořadu Huawei Live Sales si zákazníci budou moci objednat chytré hodinky, notebooky, telefony a další výrobky se slevou až 50 %.

Přenos se bude vysílat ve čtvrtek 26. listopadu 2020 od 20 hodin na facebookové stránce Huawei Mobile a potrvá zhruba hodinu. V jeho průběhu budou vždy po vyhlášení moderátorem na krátkou chvíli zlevňovat vybrané produkty v e-shopu. U některých zařízení už je nová nižší cena předem nahlášená, k dispozici budou i výhodné balíčky složené z několika produktů a ty svoji cenovku odhalí později. Vizuály s hlavními produkty do slevového streamu naleznete v galerii tohoto článku.

Aby bylo dvouhodinové vysílání divácky atraktivní, připravil si Huawei vědomostní soutěž. Hlavní cenou bude skládací zařízení kombinující tablet a smartphone Huawei Mate Xs v hodnotě 60 tisíc korun – jeden šťastlivec dostane možnost zakoupit jej za 1 Kč. K tomu budou moderátoři průběžně klást i bonusové otázky odměňované drobnějšími cenami od Huawei, například chytrými hodinkami Huawei Watch GT 2e, bezdrátovými sluchátky Huawei Freebuds 3 nebo chytrým náramkem Huawei Band 4.

Jak se připravit před přenosem

Podobně jako u dřívějších bleskových slev je dobré mít předem založený a kompletně vyplněný účet na e-shopu Huawei. Přihlášení je totiž podmínkou, abyste mohli nákup uskutečnit. Počet kusů všech nabízených výrobků bude omezen, takže se dostane jen na ty nejrychlejší. Při nákupu produktu stačí úspěšně dokončit objednávku, na provedení platby je potom 90 minut. Vítězové vědomostní soutěže budou vyhlášeni a kontaktováni po ukončení přímého přenosu.

Diskuze (8) Další článek: Apple se celých 10 let bránil úplně zbytečně. Uživatelům se widgety líbí

Témata článku: Huawei, , , , , , , , DOS, Moderátor, F +, Vědomostní soutěž, Teleshopping, Produkt, Huawei Mobile, Huawei Band, Sleva, Přímý přenos, Huawei Freebuds