Instagram nově umožní sledovat hashtagy. Která slova jsou nejpoužívanější?

Instagram dnešním dnem spouští novou funkci – sledování hashtagů. Dosud bylo možné sledovat (tzv. „followovat“) pouze konkrétní profily, mnoho uživatelů ale zajímají spíše konkrétní témata definovaná hashtagem, tzn. heslem uvozeným křížkem. Právě takto zařazené fotografie bude možné sledovat na jednom místě a budou se zároveň zobrazovat na zdi.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Postup na sledování hashtagů je stejný jako u osob. Nejprve si klíčové slovo najdete v hledání nebo na něj klepnete pod některým z příspěvků. Objeví se stránka příslušného hashtagu, na které nově přibylo tlačítko „Sledovat“. Na to klepnete a svůj oblíbený hashtag máte ve sledovaných. Příspěvky i související videa Insta Stories se budou zobrazovat na zdi.

Nejčastěji používanými hashtagy za rok 2017 jsou podle portálu shortstack.com slova #love, #instagood, #photooftheday, #tbt a #beautiful. Hashtag #love byl použit už ve více než 1,2 miliardy příspěvků. Při jeho sledování vám tak na zdi budou přibývat příspěvky každých několik sekund.

Aplikaci Instagram stahujte zdarma:

Váš názor Další článek: Samsung brzy vydá čtvrtou betu Orea. Finální verze vyjde nejdříve v lednu

Témata článku: , , , , Klíčové slovo, #love, Slovo, Shorts, Sledování, Dnešní den, Apple IOS, Hashtag, Sledovat, Microsoft Windows, Kter, Nov, Tumblr, #beautiful, Příspěvek, Zeď, INS, Insta Stories,