JAK NA TO: Koupili jste nový iPhone? Aktivujte si Apple TV+ na rok zdarma

Apple k vybraným novým produktům dává předplatné Apple TV+ na rok zdarma, což se hodí nejen o Vánocích a v karanténě. Jedinou podmínkou je, že si musíte službu aktivovat do 90 dní od aktivace zařízení. Jinak roční předplatné stojí 1 390 Kč.

Apple na tento dárek upozorňuje v Nastavení hned pod vaším Apple ID. V ideálním případě stačí na nabídku klepnout a potvrdit předplatné, v tom horším musíte doplnit potřebné údaje. Kompletní postup krok po kroku najdete v galerii tohoto článku.

Na co se můžete těšit? Minimálně na tři Zlaté glóby nominovanou sérii The Morning Show, ale najdete zde i dokument o hudební legendě Beastie Boys. Z filmů se nabízí Tom Hanks ve válečném Greyhound či aktuální novinka s Billem Murrayem V úskalí.

Aplikaci Apple TV, skrze kterou můžete Apple TV+ sledovat, najdete počítačích Apple, iPhonech, iPadech i na některých chytrých televizích (Samsung, LG). Všechna podporovaná zařízení najdete na stránkách podpory společnosti. Dívat se můžete i on-line na tv.apple.com a roční předplatné sdílet až s dalšími pěti členy rodiny.

Diskuze (43) Další článek: Týden mobilně 559: Návrat mobilních kutilů, prozření v Cupertinu a nevděčné rozhodnutí Vodafonu

Témata článku: , , , , The Morning Show, Zlatý glóbus,