K Huawei P20 Pro od Vodafonu můžete vyhrát luxusní zájezd do Dubaje. K ruce budete mít i osobního sluhu

Skupina Vodafone v Evropě včetně české pobočky operátora vyhlásila soutěž o luxusní zájezd do Dubaje. Podmínkou zařazení do soutěže je nákup smartphonu Huawei P20 Pro u Vodafonu. Nedotovaná cena zařízení bez tarifu činí 21 979 Kč, pokud si telefon pořídíte s tarifem, operátor sleví tři tisíce. Na nákup telefonu zároveň platí akce Huawei s dárky v hodnotě 3 198 Kč.

Pro účast v soutěži o zájezd do Dubaje je nutné registrovat se na této stránce, vyplnit osobní údaje a zodpovědět dvě vědomostní otázky. Zařízení musí být zakoupeno a zaregistrováno v době trvání soutěže, tedy od 20. července do 19. října 2018. V průběhu soutěže budou vylosováni celkem tři výherci smartphonu Huawei P20 Pro a na závěr jeden vítěz, který převezme hlavní cenu – pětidenní zájezd do Dubaje do pětihvězdičkového hotelu Burdž al-Arab.

Plnění hlavní výhry:

Hlavní cena je ubytování v apartmá pro dvě osoby v hotelu Burdž al-Arab na 4 noci, včetně snídaně. Cena zahrnuje zpáteční letenky (ekonomická třída) z mezinárodního letiště Václava Havla v Praze, odvoz na letiště a z letiště, cestovní pojištění a odletové poplatky. Během pobytu v hotelu budete mít svého vlastního soukromého sluhu, přístup do exkluzivních bazénů a na pláže Burdž al-Arab Jumeirah a bezplatný přístup do vodního parku Wild Wadi Waterpark po dobu pobytu. Cenu je možné využít po dobu 9 měsíců, ale nevztahuje se na období Vánoc, Nového roku a státních svátků.

V Česku propaguje smartphone Huawei P20 Pro Jaromír Jágr:

Diskuze (4) Další článek: Fortnite je již dostupný pro všechny... stačí jen počkat na potvrzení pozvánky

Témata článku: Huawei, , , , , Huawei P20 Pro, Letiště, Dubaj, Státní svátek, Hlavní cena, Zpáteční letenka, Poplatek, Česká pobočka, Luxusní, Mít, Zájezd, Hlavní výhra, Sluha, Praha, Letiště Václava Havla, Mezinárodní letiště, Burdž, Václav Havel, Hotel, Osobní údaj,