Kaktus spustí nové datové balíčky. Nabídnou 3× více dat a budou se samy obnovovat

Virtuální operátor mateřského T-Mobilu Kaktus zavede v polovině prázdnin nové datové balíčky, které reagují na současný trend navyšování objemů dat. Balíčky budou samoobnovovací (po vyčerpání se automaticky znovu aktivují, pokud bude na kartě dostatek kreditu). Oproti dosavadní nabídce narostou datové limity přibližně trojnásobně a přibude bonusový FUP na využití pro sociální sítě.

Od 30. července 2017 budou moci zákazníci Kaktusu vybírat ze čtyř nových balíčků odstupňovaných od 100 do 300 Kč. Zejména nejvyšší balíček s 2,5 GB dat a 1,25GB bonusem na využití pro sociální sítě je poměrně zajímavá nabídka. Připomeňme, že bez balíčků jsou parametry jediného předplaceného tarifu Kaktus 2,50 Kč za minutu hovoru, 1,50 Kč za SMS a 1 Kč za MB dat.

Nové datové balíčky Kaktus (platné od 30. 7. 2017)

100 Kč

150 Kč

200 Kč

300 Kč

500 MB

+

250 MB

navíc na sociální sítě

1 000 MB

+

500 MB

navíc na sociální sítě

1 500 MB

+

750 MB

navíc na sociální sítě

2 500 MB

+

1 250 MB

navíc na sociální sítě

Kaktus zároveň ruší bezplatné surfování po Facebooku, protože tato služba je v rozporu s nařízením o síťové neutralitě (jedna služba nesmí být zvýhodňována před jinou). Facebook zdarma bude možné podle starých pravidel využívat pouze do 29. července. Mateřský T-Mobile podobné zvýhodnění na předplacené kartě Twist zrušil už v červnu. Nově přidělovaný bonus ve výši 50 % hlavního FUP limitu bude možné využít nejen pro Facebook a Messenger, ale i Instagram, Snapchat a Twitter. Oblíbený WhatsApp virtuál do bonusu nezahrnuje.

Klepněte pro větší obrázek

Po vyčerpání extra dat na sociální sítě budou zákazníci využívat data, která jsou součástí samoobnovujícího balíčku, po jejich vyčerpání se dokoupí balíček nový. Pro občasné surfaře zůstanou v nabídce dva dosavadní balíčky s 80 MB dat za 50 Kč a 200 MB za 100 Kč, které jsou platné po 30 dnů a automaticky se neobnovují. Po jejich vyčerpání si může zákazník zvolit, zda si chce koupit nový balíček nebo do konce období surfovat se sníženou rychlostí.

Všechny balíčky bude možné zároveň využívat i v zemích EU bez jakéhokoliv příplatku v rámci euroregulace „v roamingu jako doma“. Nové balíčky Kaktusu půjde aktivovat od 30. července 2017 přes samoobsluhu Moje služby a nebo v aplikaci Kaktus, která získá ke stejnému datu novou podobu na platformách iOS a Android. V současnosti eviduje virtuální operátor Kaktus celkem 80 tisíc zákazníků.

Při cestách po Evropě pozor na roamingové pasti!

Diskuze (11) Další článek: V západní Evropě koupíte Honor 9 o 1 700 Kč levněji a dostanete náramek. U nás můžete jít aspoň na koncert

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , Předplacený twist, Objem dat, Mateřský t-mobile, Vice, Data, Sam, Nov, Předplacená karta, Navyšování, Bali,