Kráska v rudém kostýmku. Sony Xperia XZ Premium vypadá fantasticky

Červené telefony jsou letos prudce módní záležitost a Sony Xperia XZ Premium se v rudém provedení povedla náramně!

Xperia XZ Premium už se prodává několik měsíců, a tak Sony přichází s novou barvou, která má nalákat další zájemce. Tedy ne že by byl hardware samotný nějak fádní, vždyť 4K HDR displej nikdo jiný  nemá. Procesor Qualcomm Snapdragon 835 patří ke špičce a potěší i skvělá podpora, vždyť telefon už dostal Android 8 Oreo.

Jestli hledáte vadu na kráse, tak snad v tom, že Sony úplně míjí aktuální trend bezrámečkového designu. Nad a pod displej se vešly stereoreproduktory, ale ve srovnání s konkurencí jsou plochy značné. Podle spekulací se to změní až v příštím roce.

Červená varianta Xperie XZ Premium vypadá skvěle a výrazné rámečky tomu paradoxně pomáhají, protože dávají barvu na odiv. Výrobce použil výrazný odstín, který zdůrazňuje křivky. Krásným detailem je zapínací tlačítko, které kontrastuje černou barvou.

  • Červenou Xperii XZ Premium zapůjčil obchod iSpace.cz.

I mobily jsou modelky. Nosíte tu správnou barvu pro letošní sezónu?

Diskuze (9) Další článek: Nové reklamy od Motoroly a Huawei si berou Samsung za přímý cíl

Témata článku: Sony, , , , , , , , , Sony Xperia XZ Premium, Výrazný rámeček, F +, Barva, Nová barva, Son Xperia XZ Premium, Módní záležitost, Displej, Černá barva, Kostým, Pře, XZ Premium, Červená varianta, Fan, Letošní sezóna, HDR displej,