Kupte si Eiffelovku nebo třeba Karlův most. Landlord GO je unikátní hra s prvky virtuální reality

Landlord GO (zdarma pro Android a iOS) je první titul s rozšířenou realitou, který kombinuje prvky obchodního simulátoru a hry. Můžete zde nakupovat, prodávat a dále obchodovat s digitálním majetkem, který se nachází na skutečných místech světa, a to díky využití GPS.

Každá nemovitost ve hře je ekvivalentem nemovitosti ve skutečném světě. Cílem je stát se největším realitním magnátem. Dosáhnete toho tak, že z počátku zainvestujete do nějakého objektu ve vašem městě, který vám postupně začne vydělávat. Jakýkoli hráč kolem něho totiž projde, musí vám zaplatit poplatek. Vy následně vydobyté peníze investujete dál a dál, v nabídkách se předbíháte s ostatními hráči a činíte různá strategická rozhodnutí. Jednoduše řečeno zde místo Pokémonů lovíte nemovitosti.

Pro lepší představu o hře:

Titul nabízí podrobné informace o více než půl miliardě nemovitostí ze skutečného světa a už i poměrně silnou komunitu hráčů, která stále roste. Můžete tak soupeřit i se svými přáteli, stejně jako obchodovat s „nepřáteli“. Díky realistické simulaci se navíc dozvíte mnohem více o skutečné ekonomice a podnikání. Hra je česky, ale počítejte s mikrotransakcemi. I když po mapě můžete vyslat agenta k nákupu nemovitostí a nemusíte tak po svých, jakmile jste off-line déle jak 4 hodiny, už se vám přestávají načítat finance.

Váš názor Další článek: Těšíte se na skládací Galaxy Z Fold 2? Dnes jsme dostali jen ochutnat, ale na fotkách vypadá skvěle

Témata článku: , , , , , Prvek, Skutečný svět, Karlův most, Most, Nemovitost, Unikátní hra, Karlův, Ostatní hra, Pokémon,