Leagoo Mix sráží cenu bezrámečkových mobilů na hranici tří tisíc korun

V červnu jsme psali, že DooGee Mix bude nejlevnější mobil s displejem „bez rámečků“. A víte co? V červenci pro vás máme ještě daleko levnější kousek a „kupodivu“ se také jmenuje Mix. Leagoo Kiicaa Mix je další smartphone, který se veze na bezrámečkové vlně, kterou loni zvedlo Xiaomi Mi Mix.

Tento článek berte jako předpremiéru, výrobce vypustil pár renderů a část specifikací, ostrá premiéra proběhne v srpnu. Víme, že telefon dostane 5,5" IPS displej, dvojitý fotoaparát a čtečku otisků prstů umístěnou na čelní straně pod displejem. Naopak neznáme použitý čipset, s největší pravděpodobností půjde o MediaTek u nejlevnější varianty pravděpodobně hodně slabý. Paměťové verze budou tři:

  • 6 GB RAM / 128 GB, 8jádrový procesor, cena 180 dolarů (asi 5 500 korun)
  • 3 GB RAM / 32 GB, 8jádrový procesor, cena 140 dolarů (asi 4 500 korun)
  • 2 GB RAM / 16 GB, 4jádrový procesor, cena 90 dolarů (asi 3 100 korun)

Rodinka následovníků legendárního Xiaomi Mi Mix se utěšeně rozrůstá. Máte zájem o zajímavý telefon a nebojíte se nakupovat na čínských e-shopech? Pak se dívejte po následujících jménech: Doogee Mix, Elephone S8, Maze Alpha, Bluboo S1, UmiDigital Crystal, nebo Leagoo Kiicaa S8.

Xiaomi Mi Mix v akci. Pro krásu se musí trpět:

Diskuze (9) Další článek: Google do konce roku slibuje 11 telefonů kompatibilních s Daydream VR

Témata článku: Doogee, , , , , , Doogee Mix, Bezrámečkové vlna, Sraz, Tisíc, Rodinka, Použitý čipset, Dvojitý fotoaparát, MOBI, Nejlevnější varianta, KII, LEA, Dolar, Paměťová verze, Čínský e-shop, Displej, Tis, Hra, Bezrámečkový mobil, Mix