LG bude mít první keynote na veletrhu CES. Ukáže, kudy se bude ubírat umělá inteligence

LG patří ke stálým vystavovatelům na veletrhu spotřební elektroniky CES pořádaném každoročně v lednu v americkém Las Vegas. Samostatnou keynote zde ale jihokorejská firma nikdy neměla. To se změní na nadcházejícím ročníku CES 2019, jenž bude probíhat od 8. do 12. ledna 2019.

Společnost potvrdila pořádání tiskové konference v předvečer začátku veletrhu. Přednášet bude prezident a technologický ředitel LG Electronics Dr. IP Park. Hlavním tématem bude umělá inteligence (AI) a přístup LG ve třech základních pilířích – vývoji, propojení a otevřenosti. Bude se zabývat tím, jak AI změní uživatelské zkušenosti doma, na cestách i v kanceláři.

Takto se LG prezentovalo na minulém veletrhu CES 2018:

Jako prezident a technický ředitel společnosti LG Electronics stojí Dr. Park v čele inovací umělé inteligence, které jsou hlavním motorem růstu společnosti. Má více než 30 let zkušeností ve výzkumu a vývoji spotřební elektroniky, robotiky pro automobilový průmysl, telekomunikací a softwaru. „Očekává se, že veletrh CES 2019 bude znamenat bod zlomu ve vývoji umělé inteligence a její implementaci do produktů a služeb denní potřeby,“ říká Dr. Park.

Na nadcházejícím ročníku veletrhu CES 2019 bude vystavovat 4 500 technologických společností ve více než dvou desítkách nejrůznějších produktových kategorií. Výstava nabídne přístup k nejnovějším technologiím včetně 5G, umělé inteligence, rozšířené a virtuální reality, chytrého domova, chytrých měst, sportu, strojů atd.

Váš názor Další článek: Xiaomi už je v Česku trojka a brousí si zuby na pozice Huawei a Samsungu

Témata článku: LG, , , , , , , , Ročník veletrhu, Základní pilíř, Automobilový průmysl, Las Vegas, Spotřební elektronika, První keynote, Hlavní téma, Technologická společnost, Mít, Veletrh CES, Jihokorejská firma, Technologický ředitel, Veletrh, Technický ředitel, Úkaz, Nejnovější technologie, LG Electronics