LG představí gadget, který by se v česku mohl chytit! HomeBrew je domácí mikropivovar

Společnost LG chystá na veletrhu CES 2019 uvést docela zajímavý kousek – chytrý mikropivovar s pípou, takže si pivo uvaříte a rovnou také načepujete. Mezi tím jen kontrolujete stav skrze aplikaci v mobilu (Android a iOS). Díky jednorázovým kapslím s ingrediencemi je proces vaření neuvěřitelně lehký, po akci se přístroj sám vyčistí.

Kapsle obsahují slad, kvasnice, chmel i aroma. Vše obsloužíte stiskem jediného tlačítka. Stanice LG HomeBrew pak řídí proces fermentace s přesným kontrolováním teploty, tlaku i stárnutí. Díky technologii jednorázových kapslí je vše neuvěřitelně jednoduché.

HomeBrew vám dokáže uvařit na pět druhů piv. Jedná se o hoppy American IPA, zlatý American Pale Ale, plnohodnotný anglický Stout, belgický Witbier a ano, zvládne i pivo plzeňského typu. Zařízení dokáže na jednu dávku vyrobit až pět litrů piva, jen musíte počkat zhruba dva týdny. Ale jaký bude výsledek? Uspokojí náročný český jazýček? A cena za jedno takové domácí pivo?

Diskuze (12) Další článek: Specialized ANGi je strážný anděl pro cyklisty. Při havárii dokáže zavolat pomoc

Témata článku: LG, , , , , , , , Pivo, Stárnutí, Pře, Kter, Mikro, Zajímavý kousek, Vaření, Česká republika, Kapsle, Jediné tlačítko,