MobilPohotovost nás žene zpátky do školy. A na cestu přidá zajímavou kombinaci bonusů

Prodejce jako prodejce a ceny telefonů nadiktované výrobcem, tedy všude stejné?

Mobil Pohotovost se nás znovu snaží přesvědčit o opaku a v aktuální akci „Zpátky do školy“ pouští do hry různé kombinace všech svých trumfů: doprava je zdarma u všech následujících telefonů, u některých se přidává možnost nákupu na splátky bez navýšení, u jiných dostanete dárek v podobě sluchátek, reproduktoru či fitness náramku. Hlavně ale MP těží ze své pozice největšího bazarníka v Česku, takže od vás na místě vykoupí stávající mobil a k vybraným nákupům přičte i tzv. výkupní bonus.

Telefonů v akci je více, zde vybíráme pouze ty nejzajímavější:

  • Huawei Nova 3: akční cenu 5 990 Kč najdete i jinde, MP přidává nákup na splátky bez navýšení a výkupní bonus 400 Kč
  • Honor 8S:  cena 2 690 Kč je o tři stovky níže než třeba na Alze
  • Xiaomi Redmi Note 7: cenu 4 990 Kč najdete i jinde, ale MP přidává bezdrátová sluchátka Niceboy jako dárek (běžná cena 990 Kč)
  • Xiaomi Mi A3: cena 6 490 Kč je opět docela normální, ale tady dostanete zdarma povedený fitness náramek Xiaomi Mi Band 3 (běžně 800 Kč)
  • Motorola Moto G7 Plus: cena 5 999 Kč znamená skutečnou slevu cca 350 Kč oproti konkurenci

Ceny iPhonů jsou opět srovnatelné s konkurencí, ale MP přidává výkupní bonus 800 Kč a splátky bez navýšení.

Samsung si ceny hlídá, takže jsou na celém českém trhu stejné, ale u Mobil Pohotovosti si pomůžete výkupním bonusem až 1 200 Kč (a znovu můžete nakoupit na splátky bez navýšení).

Váš názor Další článek: Vodafone navyšuje rychlost internetu u neomezených tarifů na 10 Mbit/s

Témata článku: , , , , , , Česká republika, Zajímavá kombinace, Zpátky do školy, Xiaomi, Zen, MOBI, Indigo, Mobil Pohotovosti, Niceboy Hive, Sluchátko, Aktualita, Splátka