Moto Z Play ve slevě a s modulárním reproduktorem JBL Soundboost zdarma

Motorola připravuje podzimní novinky, a tak je čas na zlevnění těch loňských. Loňskému vlajkovému modelu Moto Z se tak úplně „nechce“, když stále stojí 15 500 Kč, ale jeho skromnější varianta Moto Z Play už stačila zlevnit z původních 13 tisíc na současných 7 999 Kč. V nabídce je navíc ve speciální akci s Moto Modem zdarma – při koupi Moto Z Play získáte reproduktor JBL Soundboost v hodnotě tří tisíc korun jako bonus.

Loňský model Moto Z Play začínal na pozici vyšší střední třídy. Z dnešního pohledu patří spíše do středu, ale ze svého kouzla mnoho neztratil. V tenkém kovovém těle tepe procesor Snapdragon 625, k dispozici je 3 + 32 GB paměti, dostatečná je i kapacita baterie. Moto Z Play si na rozdíl od sesterského modelu uchoval 3,5mm jack na sluchátka. Za uvedenou cenu (a dárkem navrch) jde o velmi dobrou koupi, pokud vyžadujete zařízení s větším displejem.

Tento nasazovací reproduktor získáte jako dárek:

Diskuze (5) Další článek: 21 satelitních snímků, ze kterých vám klesne čelist

Témata článku: Lenovo, Motorola, , , , , , , , , , Lenovo Moto Z Play, Sleva, Žďár, Sound, Moto Modem, Dnešní pohled, Z Play, Modul, Motto, Kapacita, Podzimní novinka, JBL SoundBoost, Play, Speciální akce,