Nejočekávanější telefon se představí 21. srpna. Tipnete si značku?

Ještě před startem letošního veletrhu IFA 2018 v Berlíně se mnoho výrobců snaží rychle představit své důležité novinky, aby ve veletržním mumraji mnoha produktů nezanikly. Tuto strategii zvolil i výrobce smartphonů Nokia, společnost HMD Global. V úterý 21. srpna představí nové zařízení.

Klepněte pro větší obrázek
Vizuál zveřejněný na Twitteru Nokia Mobile toho záměrně moc neprozrazuje

Podle hesla na vizuálu, zveřejněném na twitterovém účtu Nokia Mobile, má jít údajně o premiéru „nejočekávanějšího telefonu“. Jaký model si finský výrobce tvrdí označovat tímto přívlastkem, se v tuto chvíli můžeme jen dohadovat.

V úvahu přichází například Nokia 9. To je model, o kterém se hovoří už od loňského roku. Zároveň HMD Global v tuto chvíli nemá v nabídce žádnou klasickou vlajkovou loď, nejvyšší je prozatím stylový model Nokia 8 Sirocco.

Nejvyšším modelem v nabídce HMD Global je prozatím Nokia 8 Sirocco:

Diskuze (11) Další článek: Budoucnost je ohebná a jmenuje se Samsung Galaxy F. Grafik vychází ze spekulací a patentů

Témata článku: Nokia, , , , , , Nokia 9 PureView, Srpen, Důležitá novinka, Nejvyšší model, Finský výrobce, Vizuál, Berlín, Výrobce, Letošní veletrh, Nokiamob, Pře, Nové zařízení, Loňský rok, Twitterový účet, Nejočekávanější telefon, Model, Značka, Telefon, Stylový model