Poklona fanouškům. Apple otevřel úchvatné Návštěvnické centrum s výhledem na „UFO“

Areál Apple Park se stále ještě dokončuje a ještě v něm nejsou nastěhovaní všichni zaměstnanci, ale už jsou zde vítaní i příznivci značky. Apple v pátek 17. listopadu otevřel Apple Park Visitor Center. 

Návštěvnické centrum staví na stejných architektonických pravidlech, jako hlavní prstencová budova Apple Parku a obchody Apple Store po celém světě.
Velkým lákadlem je střešní terasa s výhledem na celý areál. Uvnitř je kavárna, Apple Store a model Apple Parku, který vypadá překvapivě stroze. To protože jde jen o maketu pro rozšířenou realitu v iPadech a iPhonech. Až ta model oživí. Animace ukáže třeba promyšlený ventilační systém, největší střešní solární elektrárnu na světě, nebo si můžete zvednout střechu a nakouknout dovnitř.

Tip: Auto-moto

Diskuze (45) Další článek: Alcatel vylepšuje dva levné modely pro začínající uživatele. Mají víc paměti a líbivější design

Témata článku: Apple, , , , , Celý svět, Tenisový kurt, Poklona, Fan, Kalifornie, Centr, Průchod, Kavárna, Nový iPhone, Matt Roberts, Terasa, Přelet, Roberts, Areál, Zážitek, Cent, Steve Jobs Theater, Tabule, APP, Celý areál