Překladač mluveného slova do kapsy? Langie si poradí s 52 jazyky!

Domluvit se v cizím jazyce, který neznáte, přes malé zařízení připomínající diktafon by ještě donedávna znělo jako sci-fi. S Langie je to však skutečnost! Unikátní překladač vám nabízí překlad z 52 jazyků, kterými se můžete dorozumět téměř všude na světě.

Pokud se v dnešní době rozhodnete cestovat, není problém si bleskově koupit relativně levnou letenku nejen do Evropy, ale i do celého světa. Ne každý z nás ale ovládá cizí řeč, a pokud ano, tak ne vždy na dobré úrovni. Mnoho lidem se proto stává, že raději mlčí, aby nezažil komunikační trapas. V takovém případě je ideální sáhnout po překladači Langie, který vám pomůže dorozumět se hned v 52 jazycích včetně češtiny či slovenštiny.

Komunikace pro vás bude hračkou – ať se budete chtít ubytovat v hotelu, zeptat se na cestu nebo prohodit pár slov s prodavačem na nákupech. Vezměte si šikovný překladač řeči s sebou na cesty, abyste už nikdy neměli problém se v cizí zemi dorozumět.

Jednoduché ovládání bez zbytečných aplikací

Hlasový překladač Langie je navržen tak, aby splňoval kritéria pohodlného, ​​jednoduchého, ale zároveň efektivního překladače, který se stane vaším neoddělitelným pomocníkem při poznávání světa. Nejenže vám jeho ergonomický tvar příjemně padne do ruky, ale navíc se vyhnete stahování speciálních překládacích aplikací, skrze které musíte komunikovat s mobilním telefonem a při rozhovoru ho dávat do rukou druhé osobě.

Langie pohodlně zvládnete ovládat jednou rukou, při komunikaci v podstatě stačí pouze podržet jediné tlačítko. Na LCD displeji si obratem můžete zkontrolovat správnost překladu v mateřském i cizím jazyce. Překlad je doprovázen zvukovou stopou v cizím jazyce. Nejde přitom o žádný robotický hlas z počítače, ale o reálný lidský hlas se správnou intonací a přízvukem v daném jazyce. Kapesní překladač Langie překládá extrémně rychle a komunikace je díky tomu zcela plynulá.

Můžete si myslet, že stejnou službu vám poskytne i aplikace v mobilu, ale to je velký omyl. Langie má v sobě revoluční a vyspělou technologii na rozeznávání řeči, a proto zajišťuje mnohem vyšší přesnost překladu, než jakou garantují běžně dostupné mobilní aplikace. Langie je autonomní zařízení, které nevyžaduje žádnou registraci, platbu poplatků ani instalaci jakékoliv aplikace.

Rušné prostředí ho nerozhodí

Velkou výhodou je i překlad v rušném prostředí, kde mají jiné app na překlad problém. V ONLINE režimu podporuje 52 jazyků, v OFFLINE je k dispozici 12 jazyků (je to však jen omezená slovní zásoba - nejpoužívanější fráze). Každopádně je však dobré používat online připojení na internet kde máte dostupnou plnou databázi jazyků a zařízení se dokáže učit a postupně ještě překlady editovat aby byly 100% korektní. Rovněž se bezplatně aktualizuje a doplňuje se databáze jazyků.

Zde však hranice možností tohoto překladače nekončí. Elektronický překladač Langie disponuje také dalšími zajímavými funkcemi, mezi nimiž nechybí třeba skupinový tlumočník, výuka jazyků, hlasové vyhledávání obrázků nebo multimediální přehrávač videí a hudby.

Pro více informací navštivte stránky distributora pro Českou republiku: www.langie.cz.

Další článek: Týden mobilně 460: Extrémní mobil s vlastním kufrem a boom chytrých hodinek

Témata článku: