Řada Galaxy S21 má mít nezaměnitelný design. U základního modelu čekejte plast

Leaker Ice Universe na svém Twitteru publikoval dvě fotografie, na nichž můžeme vidět Samsung Galaxy S21, a to v několika barevných variantách. Telefon je zvěčněn v růžové, šedé, černé, zlato-šedé a také ve fialové. Nové modely od Samsungu půjdou jednoznačně poznat podle umístění zadního fotomodulu. Zatím žádný jiný telefon na trhu neměl fotomodul přímo součástí kovového šasi. Zbytek zad bude skleněný, jenže pouze u vyšších modelů. Základní Galaxy S21 by měl mít záda vyrobená z plastu.

Trend plastových zadních krytů u „flagshipů“ odstartoval Galaxy Note20, ovšem tato taktika se jihokorejcům úplně nepovedla. Matný plast vypadal dost levně, navíc se tenká záda promačkávala až k baterii. U připravované řady má Samsung použít materiál „3D Glasstic“, který si již osahal ve střední třídě. Nejedná se o nic jiného, než o vysoce leštěný plast, který má budit dojem skla. Řada Galaxy S21 bude mít výrazně zakulacené rohy a také displej s vycentrovaným průstřelem, u něhož má dojít k výraznému ztenčení okrajových rámečků.

Redakční představení tabletofonu Galaxy Note20:

Představení řady Galaxy S21 se očekává již v polovině ledna příštího roku. Do prodeje by se měly tři nové modely dostat již o čtrnáct dní později.

Zdroj Ice Universe

Diskuze (8) Další článek: Hodinky ZTE Watch Live odolají vodě a prachu. Na jedno nabití vydrží až 3 týdny

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Plast, Základní model, Představení, Nový model, Ica Universe, Leaker Ica Universe, Záda, Model,