Řada Samsung Galaxy M půjde do prodeje již za 14 dní, k dostání bude jen online

Indická pobočka Amazonu potvrdila, že řada Samsung Galaxy M půjde do prodeje již 28. ledna. A navrch přidala i ilustrační grafiku, která se shoduje s dosud uveřejněnými úniky. Nová „emka“ dostanou Infinity-V displeje, duální fotoaparáty, čtečku otisků na zadním krytu a velkokapacitní baterie s rychlým dobíjením. A to vše za slušnou prodejní cenu. Po premiéře třech modelů Galaxy M v Indii se jich máme brzy dočkat i ve vybraných zemích Evropy. Bude mezi nimi i český trh?

Specifikace Galaxy M10, Galaxy M20 a Galaxy M30 jsme vám již prozradili v dřívějším článku. Nově víme bližší specifikace prostředního Galaxy M20, jehož uživatelský manuál se s předstihem objevil na internetu. Smartphone má mít rozměry 156 × 75 × 8,8 mm a hmotnost 183 gramů. 6,3" LCD displej s poměrem stran 19,5:9 používá matici 2 340 × 1 080 pix. Na těle telefonu nechybí konektor USB-C a 3,5mm jack, počítá se i s podporou NFC a paměťových karet. Ty se budou vkládat spolu s nanoSIM do jednoho bočního šuplíčku.

Samsung Galaxy M20 by mohl primárně vycházet z Galaxy J6+:

Duální fotoaparát nabídne kombinaci 13Mpx hlavního snímače a 5Mpx sekundární kamerky, výkon dodá Exynos 7885 s 3GB RAM. Rozšiřitelná paměť nabídne kapacitu 32 nebo 64GB. Uvnitř poběží Android 8.1 Oreo s grafickou nadstavbou od Samsungu. Kdy se řada Galaxy M dostane i do Evropy, zatím není známo.

Zdroj Amazon.in

Diskuze (1) Další článek: SuperGalaxy S10 dostane 5G a čtyři foťáky. Prodávat se má jen v Jižní Koreji

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , Galaxy m, Velkokapacitní baterie, DOS, Grafická nadstavba, Samsun, Indická pobočka, GAL, Hlavní snímač, Displej,