Redmi se pochlubilo povedenou fotkou z 64MPx fotočipu GW1 od Samsungu

Značka Redmi brzy představí smartphone s 64MPx fotočipem GW1 od Samsungu. Ukázkové samply nového fotomodulu již dříve ukázalo Realme, nyní první pořízenou fotku sdílela podznačka čínského Xiaomi. A nevypadá vůbec špatně! Nástup 64MPx smartphonů na trh se tak blíží rychlým tempem.

Na fotce můžeme vidět kočku, a v samostatném výřezu pak detail oblasti okolo jejího oka. Již na první pohled je patrná vysoká úroveň detailů, které se podařilo zachytit miniaturnímu mobilnímu fotočipu. Samozřejmě bychom rádi viděli originál, ovšem ten Redmi na svém kanálu na sociální síti Weibo nezveřejnilo.

Při focení s novým modelem Redmi půjde aktivovat focení v plném rozlišení 64MPx, bude však doporučeno pouze v ideálních světelných podmínkách. Za horšího světla vstoupí do hry technologie Tetracell binding, která sloučí čtyři pixely do jednoho. Na výstupu tedy z fotoaparátu polezou „pouze“ 16MPx snímky. U fotočipu se dále očekává ještě rychlejší autofocus, natáčení Full HD videí ve 480 FPS a real-time HDR. Datum představení nového fotomobilu od Redmi, zatím není známo.

Představení fotočipů řady ISOCELL od Samsungu:

Diskuze (11) Další článek: Jezte zodpovědně. Aplikace Food Inspector vás upozorní na všechno svinstvo v potravinách

Témata článku: Redmi, Samsung, , , , , , Detail, Focení, Představení, Full HD, Samsun, Fotka, F +