Revolut v ČR spouští Google Pay. Jestli jste mezi vybranými, zjistíte jednoduše. Apple Pay přijde vzápětí

Revolut v České republice spustil platby Google Pay. Zatím tedy ne pro širokou veřejnost, zatím jen pro členy beta programu, ale v rámci tzv. soft launch budou pomalu přibývat další. Moje starší karta už Google Pay umí, zda jste mezi vybranými i vy, zjistíte snadno. Stačí stáhnout aplikaci Google Pay a zkusit do ní přidat údaje vaší Revolut karty.

Ze zjištěných informací to však vypadá, že je funkce zatím dostupná hlavně držitelům fyzické karty MasterCard. Brzy se však dočkají i ti s kartou Visa. Pokud jste tedy klienti banky, která Google Pay nepodporuje, je Revolut svělá alternativa. Založení účtu zabere 5 minut.

V Revolutu jsme se poptali, jak to vypadá se spuštěním Apple Pay, kterou zatím u nás nepodporuje žádná z bank. Odpovědí je, že Apple Pay je zatím ve fázi vývoje a jednání s Applem a zatím se nedá říci, zda jej spustí za měsíc nebo za rok. Z twitterových vyjádření to však vypadá, že spuštění Apple Pay je opravdu hudbou velmi blízké budoucnosti. Víme také to, že i zde bude služba nejprve uvolněna v rámci beta testování.

Diskuze (34) Další článek: Jak jsme si v roce 2006 představovali první Apple iPhone

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , Stará karta, Banka, Vau, Google Pay!, Česká republika, Zápětí, Fyzická karta, Platební karta, Vybraná, Beta Program, Blízká budoucnost,