Samsung chystá dámskou verzi Galaxy S10. Stávající trio barev doplní červená

Samsung s odstupem času připravuje vydání další barevné varianty modelů Galaxy S10 a Galaxy S10+. Ke třem barevných variantám u nás prodávaných zařízení (bílá, černá a zelená) se má brzy přidat červená s oficiálním označením Cardinal Red. Je třeba připomenout, že jiný odstín červené unikl na internet ještě před oznámením modelů řady Galaxy S10. Tehdy prezentovaná barva Cinnabar Red se však na finální smartphony nedostala.

Křiklavá červená je použita na bočních hranách i na zadním krytu, rámeček okolo displeje zůstává i nadále černý. S novou barevnou variantou se počítá v Evropě a v Rusku, přesný seznam zemí, kde se bude červená „es desítka“ prodávat, zatím není znám. Podle zdroje má jít do prodeje „velmi brzy“. Samsung má u svých topmodelů červenou v oblibě, v případě Galaxy S8 byla červená verze představena začátkem prosince, u loňské řady Galaxy S9 šla červená do prodeje v polovině května.

První pohled na smartphony řady Galaxy S10:

Zdroj Roland Quandt

Diskuze (2) Další článek: Sony představilo novou strategii mobilního byznysu. Zaměří se pouze na čtyři regiony

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S10e, Barevná varianta, Varianta, Verze, Červ, Internet, Barva, Samsun, Trio, Evropa, Roland Quandt