Samsung dnes ukáže skládací hybrid v Soulu. Každý rok vyjde nový model

Samsung dnes v jihokorejském Soulu pořádá první ročník vývojářské konference Samsung Developer Day, na které chce každým rokem pomoci místním vývojářům s porozuměním novinek z oblasti umělé inteligence a technologických novinek. To je zajímavé zejména z toho pohledu, že zde bude opět prezentován připravovaný skládací Galaxy F, o němž by měl Samsung prozradit další technologické detaily a také ukázat další možnosti uživatelského rozhraní. Poprvé jsme mohli skládací hybrid vidět před dvěma týdny.

Šéf Samsungu, DJ Koh, na akci bude zřejmě chybět, ale již dříve do médií oznámil, že jihokorejský výrobce bude každým rokem vydávat novou generaci modelů Galaxy S, Galaxy Note a také skládacího hybridu. Jeho první generace má vyšlapat cestu následníkům podobě jako první generace Galaxy Note. Představení novinek u skládacího hybridu bude mít na starost Jeong Eui-seok, šéf AI sekce zařazené pod mobilní divizí. 

Serveru LetsGoDigital se navíc podařilo dohledat spoustu patentů, o které si Samsung zažádal vzhledem ke skládacím displejům. Schematické náčrtky ukazují zařízení, které mají při složení vnější displej přes celou stranu, přes její polovinu nebo úzký informační panel u složeného kraje. Ve hře je zřejmě i na třikrát složený displej či položky „Hologram Device“„Projector“ zařazené do blokového schématu skládacího zařízení pod displejovou sekci. Co konkrétně však budou tyto položky znamenat, je zatím ve hvězdách.

Podívejte se, jak Samsung poprvé ukázal svůj skládací hybrid:

Zdroj TheInvestor, Yonhap, Letsgodigital

Diskuze (9) Další článek: Pro pány více sexu, pro dámy zásnubní prsten. Spinner vašemu partnerovi hackne reklamní systém

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Fold, Model, Sklad, Nový model, Samsun, Jihokorejský výrobce, Generace, Úkaz, Yonhap, První ročník, Displej, Novinka, První generace, DJ Koh, TheInvestor, Skládací galaxy