Samsung krátce ukázal připravovaný Galaxy Note 8 na webu americké pobočky

Není pochyb o tom, že se jihokorejský výrobce chystá na oficiální oznámení nového tabletofonu Galaxy Note 8. Jeden z uživatelů Twitteru totiž v mobilní verzi webu americké pobočky nalezl náhled produktové karty zatím nepředstaveného smartphonu, ze které se můžeme dozvědět hned několik základních informací. V době psaní článku byla již tato stránka vyřazena z provozu, a je velmi pravděpodobné, že za tento oficiální „únik“ budou v americké pobočce „padat hlavy“.

Na screenshotech v naší galerii tak můžete vidět připravovaný Galaxy Note 8 z přední a zadní strany. Telefon má u sebe uvedenu verzi SM-N950UZKAXAA, která náleží jedné z amerických variant, a má 64GB interní úložiště. Na fotkách je vidět zadní duální fotoaparát, v grafice pak nechybí zmínky o Infinity displeji, peru S Pen a hlasovém asistentovi Bixby. Detaily telefonu po rozkliknutí obrázku však nebyly dostupné, Samsung si tak nenechal uniknout všechny hardwarové detaily.

Samsung představí Galaxy Note 8 23. srpna v New Yorku. Již krátce po představení vám samozřejmě přineseme naše první dojmy.

Dnes už Note 8 známe, tady jej máte v akci:

Zdroj Twitter

Diskuze (2) Další článek: LG ukáže v Berlíně přenosný projektor, který umí promítat ze smartphonu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Galaxy note, Galax Note, Oficiální oznámení, Náhled, Jihokorejský výrobce, Úkaz, Interní úložiště, Peru, Olixar, Note, Sam, Web, Samsun, GAL,