Samsung spouští Black Friday víkendy. U 1TB verze Galaxy S10+ sleví 16 tisíc!

Výprodejový den Black Friday je sice datován až na 29. listopadu, spousta prodejců však listopadové slevy spouští o něco dříve nebo je rozloží na více částí. To je i případ Samsungu, který na svém e-shopu odstartoval tzv. Black Friday víkendy. Až to konce listopadu budou jihokorejci každý čtvrtek zveřejňovat akční nabídku pro nadcházející prodloužený víkend. V té aktuální můžete počítat se slevami na topmodely Galaxy Note10, Galaxy S10Galaxy S10+ a na vybrané chytré hodinky.

Mezi aktuálně zlevněné modely patří:

Dočasné slevy platí od 14. do 17. listopadu, a to pouze na Samsung e-shopu, nabídka přístrojů za zvýhodněnou cenu je navíc omezena počtem kusů. Jihokorejci v rámci Black Friday víkendů zlevňují i vybrané domácí spotřebiče, televize a soundbary. Další slevová nabídka na prodloužený víkend 22. - 24.11. bude zveřejněna ve čtvrtek 21. listopadu.

Představení smartphonů řady Galaxy S10:

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->

Zdroj Samsung

Diskuze (84) Další článek: Ohebný Huawei Mate X jde právě dnes do prodeje. Výrobce přidává jedno nepříjemné doporučení

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note10, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Víkend, Galaxy Watch Active, Samsun, Black, Prodloužený víkend, Listopad, F +, Sleva