T-Mobile nabízí neomezený mobilní internet na léto. Zdarma a pro všechny

V T-Mobilu se něco děje! Před dvěma týdny operátor rozšířil nabídku dokoupených dat a umožnil jejich převod do dalšího měsíce. Chválili jsme:

...před týdnem zlevnil roční datový balíček pro předplacené karty Twist. Na polovinu. Další pochvala. Dnes pokračujeme a Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, dodává: „Posouvat mobilní datový trh v Česku chceme i nadále a s podobnými kroky rozhodně nekončíme.“

Jen musíte mít jakýkoliv datový tarif

Od 20. června 2019 si zákazníci T-Mobilu mohou v aplikaci Můj T-Mobile zdarma a opakovaně aktivovat nový balíček „Neomezená data na léto“. Nabídka platí do 31. srpna.

Platnost letního balíčku je 30 dní, po jeho vypršení stačí zapnout nový balíček na dalších 30 dní. O půlnoci 31. srpna se balíček sám vypne.

Klepněte pro větší obrázek
Ve čtvrtek se v aplikaci Můj T-Mobile (Android/iOS) objeví nové tlačítko...
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Minimalistická varianta, jak se dostat k neomezenému internetu na léto? Sežeňte si předplacenou kartu od T-Mobilu a za stovku si zaplaťte nejnižší měsíční datový balíček. Pak si v aplikaci Můj T-Mobile aktivujte neomezeno.

Nabídka platí pro všechny rezidentní zákazníky s hlasovým tarifem, kteří mají k dispozici určitý datový limit, tak i předplacenou hlasovou kartou Twist s aktivním datovým měsíčním nebo ročním balíčkem. Twist zákazníci si některý z měsíčních datových balíčků nebo roční balíček mohou aktivovat také jednoduše přímo v aplikaci. V rámci Evropské unie mohou zákazníci data čerpat stejně pohodlně a bezpečně jako doma, nezaplatí ani o korunu navíc. Nabídku mohou využít i firemní zákazníci, a to ti, kteří nepožívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy nebo smlouvy pro významného zákazníka.

Klepněte pro větší obrázek
Více informací o neomezené nabídce dat na léto najdete od 20. června na adrese www.t-mobile.cz/neomezeneleto

Doplněno: Také myslíte, že je to výsledek dlouhého vyjednávání týmu Andreje Babiše, nebo běžná obchodně-marketingová akce operátora? My samozřejmě děkujeme PR oddělení premiéra za odkaz na MobilManii, ale spíš bychom si tipli na druhou možnost.

T-Mobile reaguje:

Diskuze (175) Další článek: Také Huawei odsouvá svoji skládačku. Mate X přijde na trh až v září

Témata článku: , , , , , , , , , , Datový balíček, Neo +, T Mobil, Zákazníci, Juraj Bóna, Bona, Neo, Žďár, Pro +, June, Aplikace, T - Mobil, Balíček, Česká republika, Nabídka