Také Huawei už odstartovalo Black Friday. Levněji můžete mít pět smartphonů

Slevová akce Black Friday letos v Česku nemá podobu jen jediného dne, ale rovnou několika týdnů předcházejících datu 23. listopadu 2018, na které letos „Černý pátek“ připadá. Slevy na smartphony a další zboží už nyní nabízí velká část internetových prodejců a přidávají se i samotní výrobci, kteří plošně snižují ceny vybraných modelů. Po slevách Xiaomi tu máme i výhodnější ceny v portfoliu Huawei.

Klepněte pro větší obrázek

Čínská mobilní jednička a světová dvojka v Česku zlevňuje hned pět svých modelů od nejnižší třídy, až po nedávné vlajkové modely. Největší slevu mohou využít zájemci o jarní top model Huawei P20 Pro, jehož cena poklesla o tři tisíce na 15 990 Kč. Nezapomeňte, že e-shopy u akcí typu Black Friday obvykle uvádějí slevy proti startovacím cenám, za které se zboží ale už dávno nemusí prodávat.

Slevy Huawei v Black Friday:

Např. v případě Huawei P20 Pro byla cena při vstupu na trh 21 990 Kč. Mezitím během tržního cyklu poklesla na 18 990 Kč. Na Black Friday potom spadla o další tři tisíce na 15 990 Kč. Seriozní e-shopy v tomto případě zobrazují slevu 16 % (z 18 990 Kč na 15 990 Kč), ty senzacechtivé 27 % (z 21 990 Kč na 15 990 Kč). Podobným způsobem to funguje u většiny zlevňovaných produktů.

Diskuze (2) Další článek: Na české poměry skvělá nabídka! Vodafone má neomezený tarif se 7 GB za 486 Kč

Témata článku: Huawei, , , , , , Internetový prodejce, Mít, Startovací cena, Podobný způsob, Světová dvojka, Slevová akce, SMA, Sleva, Mobilní jednička, Tržní cyklus, ODS, E-shop, F +, Výhodná cena, Cena, Nejnižší třída, Jediný den, Model, Huawei huawei