Také Vodafone nabídne Pevný internet přes LTE

Vodafone zařazuje do nabídky produkt, který jeho konkurence už nabízí. Jedná se o bezdrátové připojení k internetu přes LTE fixované na dané místo. Nový tarif Pevný internet přes LTE nabídne maximální rychlost přenosu 30 Mbit/s pro download a 5 Mbit/s pro upload. FUP je u tohoto tarifu neomezený.

Klepněte pro větší obrázek

Vodafone při uzavření dvouleté smlouvy zvýhodňuje uživatele svých dalších služeb v ceně měsíční útraty alespoň 249 Kč, např. mobilního tarifu. Pro ně je cena paušálu za Pevný LTE internet 449 Kč měsíčně. Pro zákazníky bez dalších služeb Vodafonu je to 599 Kč měsíčně. Součástí dodávky je zřízení a instalace služby technikem zdarma.

Klepněte pro větší obrázek

Ke službě operátor dodává vybavení Huawei B2338-168 zahrnující vnější anténu pro příjem LTE signálu a vnitřní Wi-Fi router, k němuž lze připojit až 34 zařízení. Zákazník si zařízení zakoupí ve 24 stokorunových splátkách.

Podívejte se, jak probíhá instalace zařízení pro Pevný LTE internet:

Diskuze (58) Další článek: Google má problém. Několika Pixelům 2 XL se už za týden vypálil OLED displej

Témata článku: , , , , , , , Bezdrátové připojení, , Pevný LTE, Maximální rychlost, Dvouletá smlouva, Vnější anténa, Mbit/s, Nový tarif, Pevný internet, Mobilní tarif, Tarif, Pře,