Vodafone nadělí dárek ke 100. výročí republiky. Na Slovensko se bude 4 dny volat zdarma

Také Vodafone si připomíná výročí vzniku samostatného Československa před 100 lety. Ačkoli jako operátor na sousedním Slovensku nepůsobí, rozhodl se, že obě bývalé federativní země na čtyři dny symbolicky propojí a českým zákazníkům při hovorech na Slovensko nebude nic účtovat. Tato akce bude probíhat od 28. října do 31. října 2018 včetně.

Během těchto čtyř dní nebude operátor rezidentním ani firemním zákazníkům při hovorech z české sítě Vodafone na čísla začínající slovenskou předvolbou +421 nic účtovat. Normálně by se tyto minuty počítaly jako mezinárodní hovor podle příslušného ceníku. Volání na Slovensko zdarma se aktivuje automaticky, není potřeba nic nastavovat. Pokud mají zákazníci ve svém tarifu volné minuty pro volání na Slovensko, budou se čerpat nejdříve tyto minuty.

Vodafone jen během letošního září spojil z Česka na Slovensko více než 1,5 milionu hovorů. Slovensko je tak druhou zahraniční zemí, kam lidé z Česka nejčastěji volají. Podíl hovorů na Slovensko dělá 15 procent.

Diskuze (9) Další článek: Samsung dotáhl 7nm EUV proces. Začíná výroba čipsetů pro Galaxy S10

Témata článku: , , , , , , Česká republika, Mezinárodní hovor, Volat, Zákazníci, Rezidentní zákazník, Český zákazník, Úsek metra, Žďár, Dar, Volná minuta, Česká síť, Hovor, Letošní září, Operátor, Československo, Milión hovorů, Volání,