Výhodnější poslech hudby pro dvojice. Spotify láká na tarif Premium Duo

Známá aplikace Spotify určená ke streamování hudby rozšířila svou nabídku prémiových předplatných o položku Premium Duo. Ta je určena pro dvojice žijící na stejné adrese, každý z uživatelů přitom získá funkce samostatného prémiového účtu, k nimž navíc přibudou unikátní benefity pro dvojice. Cena za Premiuim Duo je přitom výrazně levnější, než kdybyste si platili dva soukromé účty zvlášť.

Představení funkce Spotify Premium Duo:

Každý z účtů zařazený do Premiuim Duo využívá standardní výhody Spotify Premium, tj. poslech bez reklam z katalogu až 50 milionů skladeb či přístup k milionu podcastů. Skladby je možné poslouchat a stahovat pro offline použití a neomezeně mezi nimi přeskakovat. Je pravděpodobné, že při poslechu budete mít vy a vaše polovička rozdílné preference. Při společném poslechu využijete funkci Duo Mix, která vám namíchá společný playlist. A to podle skladeb a interpretů, které máte společně zařazeny mezi oblíbené. 

Výhody sdílené funkce Duo Mix:

Spotify Premium Duo v Česku vychází na 7,99 EUR měsíčně, tj. na cca 212 Kč. Jednoho uživatele tak poslech každý měsíc stojí nepatrně přes stokorunu. V případě Premium pro jednotlivce platíte měsíční poplatek 5,99 EUR (160 Kč), ve dvojici posluchačů Spotify tedy s Premium Duo ušetříte zhruba stokorunu měsíčně. A počítat můžete i s prvním měsícem zdarma.

Zdroj Spotify

Diskuze (6) Další článek: OnePlus jde na český trh. Těšte se na lepší dostupnost, servis a snad i ceny

Témata článku: , , , , , , , , Funkce, Skladba, Česká republika, Dvojice, Tarif, Subscription, Pro +, Playlist, Stokoruna, Spotify Premium, Hudba, Poslech, Účet,