Vyměňte starý za nový, láká Samsung na novou řadu S10. Na výkup starších Galaxy S dává výhodnější cenu

Samsung si krátce po uvedení modelů řady Galaxy S10 na trh opět připravil akci na podporu jejich prodeje. Jde o osvědčený model výměny starého zařízení za nové. Při odevzdání některého ze starších Samsungů vlajkové řady Galaxy S (od loňských S9 až po první Galaxy S z roku 2010) za něj dostanete vyšší výkupní cenu než obvykle.

Např. u loňského modelu Galaxy S9 je výkupní cena o čtyři tisíce vyšší, než kdybyste telefon dali do běžného výkupu mimo tuto akci. Za Galaxy S9 64GB ve výborném stavu bez škrábanců můžete dostat až 12 990 Kč, za Galaxy S9+ 256GB dokonce 14 990 Kč. U nejstarších modelů (Galaxy S, S II) je výkupní cena výhodnější zhruba o dva tisíce korun.

Akci lze využít při nákupu novinek Galaxy S10e, Galaxy S10 a Galaxy S10+ u kteréhokoli z partnerů v rámci oficiální distribuce. Nabídka platí do 19. dubna 2019 nebo do vyprodání zásob, veškeré podmínky naleznete na stránkách novysamsung.cz.

Jak funguje čtečka v displeji u Samsungu Galaxy S10:

Diskuze (14) Další článek: Týden mobilně 477: Stav hlasových asistentů v českých zemích a přerod Applu

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10e, Model, Samsun, Starý, Nová řada, Šrotovné, Sam