Xiaomi otevřelo další kamenný obchod. Stovky lidí čekaly přes noc na 90% slevy

Xiaomi dnes otevřelo už 12. kamennou prodejnu s produkty této čím dál populárnější čínské značky v České republice. Nová prodejna Mi Store s kompletním portfoliem Xiaomi byla slavnostně otevřena v nákupním centru Aupark v Hradci Králové. Pro první nakupující byla i tentokrát připravena spousta produktů za mimořádné akční ceny a také sleva na celý sortiment ve výši 30 %. Na prodejně se zároveň v české premiéře ukázal nový model Xiaomi Mi 8 Lite.

Prodejce pro své zákazníky připravil celkem 911 produktů Xiaomi za zlomkové ceny proti běžnému ceníku. Největší zájem byl o chytrý telefon Xiaomi Redmi Note 5, který byl pro prvních 30 zákazníků dostupný za 499 Kč namísto běžných 4 790 Kč. Nejzapálenější fanoušci čekali před obchodním centrem od večerních hodin, aby při dopoledním slavnostním otevření obchodu byli mezi prvními. Na chodbu obchoďáku je ostraha vpustila až okolo páté hodiny ranní.

Po celý den probíhají v obchodě Mi Store soutěže a doprovodné akce. Vyhrát je možné například notebook, elektrickou koloběžku nebo smartphone Mi A2 Lite. Zákazníci si mohou prohlédnout kompletní portfolio Xiaomi včetně chytrých telefonů, hodinek, náramků, sluchátek, příslušenství, nejrůznějšího zařízení pro chytrou domácnost (rýžovar, čističku vzduchu, robotický vysavač) nebo elektrickou koloběžku Mi Scooter 2.

Video z otevření Mi Store v Hradci Králové:

Diskuze (12) Další článek: RECENZE: Huawei Nova 3i — když se po hvězdě zrodí i hvězdička

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , , Kompletní portfolio, Kámen, Sleva, Nejrůznější zařízení, Česká premiéra, Celý den, Největší zájem, Běžný ceník, Lid, Scooter, #Xiaomi, Celý sortiment, Koloběžka, Kamenná prodejna,